Lageraftale

Muliggør højere effektivitet

Micro Matic har erfaring med integrerede koncepter inden for forsyningskædestyring, hvilket giver vores kunder muligheden for at outsource deres komplette aktiviteter inden for indkøb, lagerføring og distribution – og dermed opnå højere effektivitet.

Vores webshop gør det nemt at afgive en bestilling døgnet rundt. Alle kunder har adgang til produktbilleder, prislister, tekniske specifikationer og reservedelslister såvel som deres bestillings- og produkthistorik og -status.

Renovering

Pas på miljøet – og spar penge

Micro Matic tilbyder renovering af alt dit udstyr til drikkevaredispensering, som enten er blevet taget ud af drift internt eller eksternt. Vores produktviden og skalerbarheden af vores virksomhed inden for renovering af udstyr gør det muligt for os at tilbyde et prisniveau, der sikrer markante besparelser.

Vi tager os af sortering, kassering og renovering. Det hele i overensstemmelse med de juridiske krav, der er gældende for miljø- og sikkerhedsregulativer.

Alt istandsat udstyr overføres til vores lager og gøres tilgængeligt for via vores webshop uden omkostninger for dit vedkommende, før du har behov for udstyret igen.

Alt renoveret udstyr er så godt som nyt, således at vi kan tilbyde dig 12 måneders garanti efterfølgende. Alle løsninger til renovering af udstyr baseres på kundekrav.

Konsulentarbejde og design

Fadølsoplevelsen begynder ved det første blik

Vi er stolte over at være eksperter i de produkter, vi sælger, og vi hjælper gerne vores kunder som en del af vores service.

Micro Matic-teamet består af talentfulde og erfarne fagfolk, der forstår din virksomhed.

Vi glæder os til at samarbejde med dig omkring faserne inden for planlægning, design, produktspecifikationer og installation for dit produkt.

Certified installer/Service network

Certificerede installatører leverer skalerbar installations- og supporttjenester, der kan udvides, så de imødekommer dine projektkrav, igennem et enkelt kontaktpunkt. Uanset om du skal installere et nyt fadølssystem på flere forskellige steder, opgradere dit udstyr af hensyn til forbedret effektivitet eller har behov for tekniske tjenester, sammensætter vores salgskonsulenter et team bestående af certificerede Micro Matic-teknikere, der sørger for, at dit projekt bliver vellykket – til tiden, inden for budgettet og i overensstemmelse med specifikationerne.